INSTAGRAM HESABI ve VKontakte hesabı KAPATMA İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

 


INSTAGRAM HESABI GEÇİCİ KAPATMA İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

İnstagram hesabını  geçici olarak kapatmak için şu adımları izleyelim

  1. https://www.instagram.com/accounts/remove/request/temporary/

  2. Eğer Instagram'a daha önceden giriş yaptıysanız "Hesabını Geçici Olarak Kapat" seçeneğini göreceksiniz. Giriş sağlamadıysanız kullanıcı bilgilerinizi girerek Instagram'a giriş yapın.

  3. Ekranda aşağıya inin, sağ alttaki Hesabımı geçici olarak kapat'a tıklayın.

  4. Hesabını neden kapatıyorsun? sorusunun yanındaki açılır menüden size en uygun seçimi yapın ve şifrenizi tekrar girin. Hesabınızı kapatma seçeneği, sadece menüden bir sebep seçip şifrenizi girdiğinizde görünür.

  5. Hesabı Geçici Olarak Kapat'a tıklayın.

  6. Bu işlemi tamamladıktan sonra, tekrar giriş yaparak hesabınızı yeniden etkinleştirene dek fotoğraflarınız, yorumlarınız ve beğenmeleriniz gizli olacaktır.


INSTAGRAM HESABI KALICI OLARAK NASIL SİLİNİR?

Instagram hesabını kalıcı olarak silme işlemi yapmadan önce giriş yapmanızı ve Instagram'daki bilgilerinizin (fotoğraflar ve gönderiler gibi) bir kopyasını indirmeniz önerilir.

Hesabınız silindikten sonra Instagram'ın Verilerini İndir aracına erişim sağlayamazsınız. Hemen yukarıda yer alan kalıcı hesap silme görseline ya da aşağıda yer alan Instagram silme linkine tıkladıktan sonra şu adımları izleyin:

  1. https://www.instagram.com/accounts/remove/request/permanent/

  2. Eğer Instagram'a daha önceden giriş yaptıysanız "Hesabını Sil" seçeneğini göreceksiniz. Giriş sağlamadıysanız kullanıcı bilgilerinizi girerek Instagram'a giriş yapın.

  3. Hesabını neden siliyorsun? sorusunun yanındaki açılır menüden size uygun olan bir seçim yapın ve şifrenizi tekrar girin.

  4. Hesabınızı kalıcı olarak silme seçeneği, sadece menüden bir neden seçtiğinizde görünür.

  5. “Kullanıcı adı'nı sil'e tıklayın veya dokunun.

Hesabınızın silinmesini talep ettikten 30 gün sonra hesabınız ve tüm bilgileriniz kalıcı olarak silinir ve bilgilerinizi geri getiremezsiniz.

INSTAGRAM HESABIM KAÇ GÜNDE TAMAMEN SİLİNİR?

Hesabınızın silinmesini talep ettikten 30 gün sonra hesabınız ve tüm bilgileriniz kalıcı olarak silinir ve bilgilerinizi geri getiremezsiniz. Bu 30 günlük süreçte, içerikler Instagram Kullanım Koşulları'na ve Veri İlkesi'ne tabi olmaya devam eder ve Instagram'ı kullanan diğer kişiler bu içeriklere erişemez.







Diğer bir sosyal ağ olan WK hesabını silme


Hesabınızı VKontakte üzerinden silme

  1. Sayfanın sağ üst kısmındaki avatar simgesine tıklayın.

  2. Ayarlarım seçeneğine gidip tıklayın .

  3. Sayfanızı buradan silebilirsiniz seçeneğini bulun ve bağlantıya tıklayın.

  4. İsterseniz ayrılma nedeninizi arkadaşlarınıza bildirebilirsiniz. ...

  5. Profil Sil'e tıklayın. Silme nedeninizle ilgili karşınıza açılacak sayfadan istediğiniz seçeneği işaretleyip sil komutu ile işlemi bitirebilirsiniz.



Yorumlar

Belgeseller


Bu blogdaki popüler yayınlar

Dos sınav soruları

WordArt kullanımı

FrontPage programını kullanarak Web sitesi yapmak