Disk temizleme programları

Advanced SystemCare Free

Bilgisayarınız için artık yavaşlama, donma ve çökme sorunları bitti. Windows'unuzu 1 tıklamayla tamir edin ve koruyun. Advanced SystemCare (eski adıyla Advanced WindowsCare Personal), diğer araçlar gibi sadece kayıt defteri temizliği yapmaz. Sisteminizi doğrudan inceler ve sorun çıkaran engellerin tamamını düzeltir. Novel sistem teknolojisi sayesinde Advanced SystemCare, bilgisayarınızın daha hızlı, daha istikrarlı olmasını sağlar.

Faydaları :
Sadece 1 klik
·  Tüm işi 1 klikle bitirir.
·  Sisteminizi, 1 dakikada tarar ve problemleri düzeltir.

PC'niz için 360° koruma
·  Güncel tanımlamalarla, bilgisayarınızı casus yazılımlara ve reklam yazılımlarına karşı tarar ve saptadıklarını siler.
·  Casus yazılımların, kötü web site içeriklerinin bilgisayarınıza yüklenmesini engeller.
·  Bilgisayarınızda yaptığınız tüm aktivitelerin günlüklerini siler.


Bilgisayarınızı %100 tamir eder ve korur
·  Geçersiz kayıt defteri girişlerini tarar ve düzeltir.
·  Hatalı otomatik başlangıç nesnelerini saptar ve devredışı bırakır.
·  Sistem konfigürasyonunu tamir eder, sistemin geç açılmasını ve sistem çökmelerini engeller.

PC performansını 3 kata kadar çıkarır
·  Windows'un kullanmadığı gereksiz dosyaları tarar ve siler.
·  Windows'u optimize ederek, internet hızını arttırır ve Windows'un gücünü kaybetmesini önler.
İndirmek için tıklayınız

Hard Disk Temizleme Programı
Disk Washer programı sahip olduğu özellikler ile sistem optimizasyonu sağlayan ve kişisel bilgilerinizin bilgisayarınızdan tamamen kaldırılmasına yardım eden profesyonel bir araç.
Bilgisayarınızdaki gereksiz dosyaları silerek performans artışı sağlayan ve sistem kayıt girdilerindeki hataları çözümlemenize yardımcı olan bu program ile ayrıca program kaldırma işlemlerinden sonra geride bırakılan çöp dosyaları temizleyebilir, DLL problemlerini çözebilir, registry hatalarını düzeltebilir veya sisteminizde gereksiz yere bulunan dosyaları, bilgisayarınızın kararsız ve yavaş çalışmasını sağlayan diğer dosyaları temizleyebilirsiniz.
Disk Washer gibi bir programı düzenli olarak kullanarak sistem stabilitenizi arttırabilir ve performans konusunda bilgisayarınızın sürekli olarak en iyi konumda olmasını sağlayabilirsiniz.


Glary Utilities

Glary Utilities, bilgisayarınızın performansını arttırmak ve devamını sağlamak için 10'dan fazla güçlü araç içerir. Bilgisayarınızı korumak ve devamını sağlamak, hızlandırmak ve onarmak üzere çeşitli sistem araçları içeren Glary Utilities, sisteminizdeki gereksiz dosyaları, geçersiz kayıt defteri girişlerini, internet izlerini temizler. Tarayıcı eklentilerini yönetmenizi ve silmenizi, disk alanı kullanımını analiz etmenizi ve çift dosyaları bulmanızı sağlar. Aynı zamanda hafızayı optimize eder ve bozuk Windows kısayollarını bulur, onarır veya kaldırır. Ayrıca güvenli dosya silme ve boş klasörleri bulma gibi özelliklere de sahiptir.

Yazılımın Genel Özellikleri
·  Bilgisayarınızdaki gereksiz dosyaları temizleyerek Windows hızını optimize eder ve arttırır.
·  Gizliliğinizi ve güvenliğinizi korur.
·  Casus yazılımları, truva atlarını ve reklam gibi diğer pek çok zararlıyı engeller.
·  Bazı uygulama hatalarını onarır.
·  Basit, hızlı ve kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir.
·  Sadece özel kullanım içindir.


Yazılımın Modülleri
·  Disk Temizleyicisi : Diskinizden gereksiz verileri kaldırır.
·  Kayıt Defteri Temizleyicisi : Sistem performansınızı yükseltmek için Kayıt Defteri'ni tarar ve gerekli temizlemeyi yapar.
·  Kısayol Onarıcısı : Başlangıç menüsü ve masaüstündeki kısayol hatalarını giderir.
·  Başlangıç Yöneticisi : Başlangıçta hangi programların otomatik açılacağını yönetmenizi sağlar.
·  Bellek İyileştiricisi : Arkaplandaki boş belleği optimize eder ve en iyi şekilde kullanmanızı sağlar.
·  İz Temizleyicisi : Tüm izleri, çerezleri, internet geçmişini ve dahasını siler.
·  Internet Explorer Asistanı : Internet Explorer eklentilerini yönetir ve bozulduğunda ayarları onarır.
·  Disk Analizcisi : İstenen dosya ve klasörlerin detaylı bilgilerini analiz eder ve size sunar.
·  Çift Dosya Bulucusu : Ürün hatalarından kaynaklanan çift ve aynı dosyaları bulur ve siler.
·  Boş Klasör Bulucusu : Bilgisayarınızdaki boş klasörleri bulur ve kaldırır.
·  Kaldırma Yöneticisi : İhtiyacınız olmayan veya kaldıramadığınız programları tamamen sisteminizden kaldırır.

Wise Disk Cleaner Free 8.24 İndir

Wise Disk Cleaner, kolay ve hızlı bir disk temizleme aracı. Wise Disk Cleaner çöp dosyaları mümkün olduğunca hızlı bir şekilde tarar ve sisteminizden kaldırabilir. Dilerseniz bir hariç tutma listesi ile bazı dosyaları hariç tutabilirsiniz. Türkçe desteği de kurulum sırasında seçilebilen bu uygulama ile sisteminizi şişiren fazlalıklardan kurtulabilirsiniz.

CCleaner 4.16.4763

 

CCleaner, maksimum performans ve kötücül yazılımlardan özgürlük sağlamak için bilgisayarınızı temizleyen ve optimize eden çok etkin ve kullanımı kolay bir uygulama.
Ücretsiz indirilen CCleaner'in en güzel yanı, çeşitli taramaları ve onarımları yapmadaki çabukluğu. Programın temel amacı sabit diskinizdeki gereksiz dosyaları temizlemek ve programı açtığınızda, Windows'un arama ve temizleme yapabileceğiniz çeşitli yönlerini görüyorsunuz. CCleaner ayrıca, Google Earth geçmişleri veya Flash Player yapılandırmaları gibi artık kullanılmayan dosyaları alıkoyan kurulu uygulamalarınızı da algılıyor. Kaldırıcı belki de Windows'un kendi kaldırma uygulamasından daha güçlü ve daha faydalı; ama dikkatli kullanın! Program listesinde bir öğenin ne ile bağlantılı olduğunu bilmiyorsanız, sorun çıkmaması için olduğu gibi bırakın. Aksi takdirde hayati bileşenleri kaldırabilirsiniz.


CCleaner'i kurarken, uygulama Google Chrome'u da kurmak isteyip istemediğinizi ve CCleaner'i web sitelerine, güvenlik kontrollerine vs. oturum açarken kullandığınız çerezleri saklamak için kullanmak isteyip istemediğinizi soruyor. CCleaner'in arayüzünde dolaşmak çok kolay ve herhangi bir işlem yapmadan önce her zaman, bu işlemi yapmak istediğinizden emin olup olmadığınızı doğrulamanız isteniyor. Kaydınızın bütünlüğünü hızlı bir şekilde kontrol eden ve yedekleme sonrasında hatalı girişleri onarmanızı sağlayan faydalı bir Kayıt Kontrolü özelliği de var. CCleaner'in kaldırma ve başlatma araçları genel olarak çok kullanışlı ve bu eksiksiz küçük bakım yardımcısının kullanışlılığını artırıyor.

Wise Care 365

 

Wise Care 365 bilgisayarınızdaki gereksiz dosyaları, geçersiz kayıt defteri girdilerini silen ve bazı performans ayarlarını yapmanıza yardımcı olan bir sistem aracıdır.

İlk taramadan sonra, bilgisayarınıza bir "Sağlık İndeksi" puanı atar ve gözden geçirip düzeltebilmeniz için önerilen öğeleri gösterir. Tarama ayarlarını özelleştirebilir ve dokunulmasını istemediğiniz ayarları tarama kapsamından çıkartabilirsiniz. "Fix it all" yani tam tarama yerine seçilen konularda elle tarama da yapabilirsiniz.


Yazılımın diğer özellikleri arasında registry defrag, güvenli dosya silme, başlangıç ​​yöneticisi, sistem optimizasyon ayarları, disk birleştirme, otomatik kayıt defteri yedekleme ve otomatik zamanlama gibi araçlar da bulunuyor.

Bu ücretsiz sürümü "Privacy Eraser" özelliğine sahip değildir.



Yorumlar

Yorum Gönder

Belgeseller


Bu blogdaki popüler yayınlar

Dos sınav soruları

WordArt kullanımı

Outlook Express kurulum ve kullanımı